Ceci n'est pas une pipe

hétfő, május 16, 2005

van itt minden, mint a búcsúba'

Most még csak vasárnap éjjel van, de hétfő az ugye ünnep, takasszony se jön, pedig már jöhetne, minden zárva, idő jó, bicikli jó, minden remek, kerek.

Or is it?

szombat ugye a melóval kezdődött fél ötre mentem tesómért, ami csak azért volt extra jó, mert a szomszédban a tinédzserek szülinapoztak, részegen, üvöltve skanádlták... na mit? hát a Zazi az ágyban-t, ami mondjuk számomra szokatlan. amit látok, az látvány, amit hallok az halvány, mondták nekem nemrég, viszont aludni, azt nem lehetett.

El nem tudjátok képzelni, milyen, amikor egész nap szebbnél szebb anyukákat ugrálsz körül, akik csinosak, vonzóak és közben aput hívják, hogy kell-e még badi a gyerekre. eh... mintha üvegen keresztül szaglásznád a sütiket.

Délután kidöglés, este először Megasztár nézés próbálkozás, a koncertet vagy hallani, vagy látni lehetett, hasonlóan egy nagy magyar szolgáltatóhoz, a TV2 is saját magának rendezte a koncertet, na mondjuk nem volt se Sting, se Linonel Richie (és ezt vehetitek fenyegetésnek). szóval itt is nagy VIP kordon volt, azzal a különbséggel, hogy itt a kordonon túl a tó kezdődött (helyszín a millenáris park) mindegy, egy szivar erejéig jó volt. meg beszélgetni.

Onnan áttekertünk az A38-ra na ott meg a kubai csajszi hangjának lecsengését hallgathattuk meg, aztán jött egy francia brazil csapat, ők viszont lassuak voltak, kicsit olyan halottas zene volt. hazatekereés beájulás, és lett reggel és lett igéretes vasárnap. Ez a nap az együttérzéssel és a minden vasárnapi rendes tüntetéssel kezdődött, mentünk a moszkvára a cigány fiú mellett tüntetni.

Véleményem az üggyel kapcsolatban: Remélem, hogy az igazságszolgáltatás, a rendőrség hamar megtalálja a tetteseket, a legnagyobb baj inkább azzal volt, hogy nem segítettek a fiún, miután megszúrták, ezzel kapcsolatban azt kívánom, hogy minden fajmagyar másodikkerületit a görcs rángassa hogy hogy csak cigánykerekezve tudjanak közlekedni! Mindegy, remélem, hogy a rendőrök hamarabb találják meg a tettest, mint mondjuk az érdi OC kategóriás kannibálok. És azt is remélem, hogy a rendőrt, aki elkapja, Oláhnak, az ügyészt Schwartznak, a bírót Wintersteinnek, az ügyvédet pedig Kohnnak hívják majd, a foglár legyen Kolompár, aki a 132 kilós román homoszexuális erőszakos közösülő cellatársra kacsintva minden este a kémlelő lyukon kíván a kardozó kriptonáci köcsögnek derűs estét.

Ezen a tüntetésen ott volt tomcat, egy Cigányokat bántani tilos feliratú transparenssel, fotózták is rendesen, főleg, hogy fekete pólójára az volt írva: I support the worldwide jewish plot! egy Szdsz-es srácocska odament vele beszélni, hogy miért van ő ott, hülyézte a srácot, majd hirtelen az volt, hogy három oláh cigány üti tomcatat. ki is ez a tomcat? eggy idézet a blogjáról:

Egy valóban rettenetes állatkínzásos linket küldtek be neki, amit emígyen gondolt kommentálni:
"Különösebb hozzáfûznivalóm nincs, talán csak annyi, hogy ezek után nem tudom, mi volt olyan kurva szörnyû a haláltáborokban. Ott ilyen nem volt. Ráadásul még kárpótlást is kaptak, szóval kuss"

Nem linkelném be az oldalát, ha nem haragszotok. Persze szétválasztották őket, sógorom szerint a rendőrök a verekedés láttán hátráltak, csak akkor mentek oda, amikor már szétválasztották őket, hangosan kiabálva, provokátor, ezért jött... és tényleg. Fura, pont előtte TGM azt a szónoki kérdést tette fel, miért nem törünk be ablakokat... hát ilyent ne kiabáljon TGM, jó?

Ezután átmentünk a Hadag Nahasra, meg borfesztiválra. Érdekes, a tüntetésről sokan jöttek mindkét rendezvényre. Láttam Király Zoltánt! Emlékeztek? a parlament hátsó soraiból osztotta az észt, bomlasztotta a szocializmust. Mekkora ember volt ő a szememben és milyen kicsi, vajon mi lehet vele?

A nap aztán tényleg jól végződött, a Hadag nahas koncert jó volt, jó társaság, az legyen, az a fontos!