Ceci n'est pas une pipe

kedd, május 10, 2005

Shop Stop

Megvan az a beszélgetés a Shop Stop-ból, amikor egy vevő arról beszél, hogy egy maffiózó kérte fel a tetőfedésre, de lepasszolta egy kollégájának, akit jól le is lőttek tévedésből és hogy a Birodalom visszavágban a félkész halál csillagot semmisítik meg, ami tele van melóssal...

"Tévedésből a kertészét késelték meg
A. vallomása egyebek között a Marjai Judit és élettársa, Szabó-Stein Imre elleni - immár második - gyilkossági kísérlet ügyében is jelentős súllyal nyomhat a latban. Mint ismert, már hónapokkal ezelőtt felröppent a hír, hogy Tasnádival kapcsolatban álló személyek vélhetően az ő utasítására az MTV egykori szórakoztató programokért felelős igazgatója helyett egy kertészt késeltek meg. Rendőrségi körökben a napilap érdeklődésére megerősítették a hírt. A bérgyilkosok a gyenge minőségű fényképről nem ismerték fel Szabó-Steint, ezért tévedésből a kertészét támadták meg helyette."

idézetek az imdb-ről:


Dante Hicks: All right, so even if independent contractors are working on the Death Star, why are you uneasy with its destruction?
Blue Collar Man: Excuse me, I don't mean to interrupt, but what are you talking about?
Randal Graves: The ending of "Return of the Jedi".
Dante Hicks: My friend here is trying to convince me that any independent contractors working on the uncompleted Death Star were innocent victims when it was destroyed by the Rebels.