Ceci n'est pas une pipe

szombat, március 12, 2005

Mobilblogok

Van úgy, hogy azonnal le kell jegyzeteljek valamit, ezt az erre nagyon alkalmas mobilomba szkreccselem. Íme az eddigi termés, szerkesztetlenül:

Lesz még Életjelek folytatás, meg bababörzés agykontrollos beszámoló, de most szép nap van, délután és alvásra hív a troli zaja, meg a langymeleg tavaszias szellő és a kanapé is.



A kir. m. tud. egyetemi novenykert a muvelt kozonseg latogatasara nyitva all... 1. A deli es alkonyati bezaraskor csengetnek, mikor is mindenki tavozni tartozik.
Augusztus 20."I love you bebeee, meg a faszom tudja, ezek a szamok mentek!"
?az emberi ostobasagnak nincsenek hatarai, gondolom nem kell magyaraznom!? jelntosegteljes pillantasok, bele arcomba
mer nem tapsolnak, ha vege van??
H2O Mit szabad hoznom? Egy pillanat!
A Hollan- Csanady sarkon egy 30-as holgy: az anyam polgari koros, anyamnal nagyobb ize nincsen bazmeg!
prehisztorius aranyer
Eroszakos facsoport
IQ bar, egyetemistak: egy tipikus szarfaszu zsido gecie az egesz tabor. A kinaiak megszopatjak az amerikaiakat az olimpian, egymilliard ember, minden embert raallitanak egy sportra, aztan nyerje a hazaer, meg a lofaszer. A kajak kettest kinaiak nyerik? hat miylen hagyomanyok ezek?
Latvany: Szodaban ul ket kikent, kifent holgy, bor az asztalon. elmelyulten sakkoznak. A masik sarokban ket faszi ul, rendesen belefeledkezve laptopjaikba. A Szoda hotspot. vicces volna, ha ok is sakkozanak. valami elromlott.
Pecs, etterem, nok egymas kozt, pasirol- Es milyen a lelke, gazdag? Romai parlament a.. a... a.... a....... birodalmara.... -It is mean you can read! Saluti van, saluti, saluti van, mer Panka beult Massimo olebe!
Romai part, kerth. Fonok, nincs valami darazs elen?! Nincs!
Keretes kerek fogalmazvany ez is, egy frusztralt gyerek lehetett, jo nagy a feje.
Justin a potkulcsban:- I can?t say, I am from America, I cant say I am from California, I have to say I am from San Fransisco!
Thai chi szabadteri edzes, tagbaszkadt gyomoszoli a kutyust: Nye nye nye! ne felejtsd el, hogy a ketszemelyes brigadban en vagyok az alfa, az erosebb, te meg az omega!
En ilyenkor arra gondolok, hogy biztos megvan az a csarda, ahol mi dudasok leszunk, igy egy csomoba. (bababorze, elado)
Veranda feeling. Ipari taj, ipari ecsettel
Idos apa-koz.koru fiu a repteren -Ezek a nemetek nem valtoznak! -alapos volt a vizsgalat...- Ezt csinaltak 87-ben is!
irodahaz liftjeben: A nok alkalmasak inkabb erre a munkara, mint a teglarakasra, birjak csinalni... anelkul, hogy beleorulnenek.
Korhaz, betegek egymast kozt: Ma tenyleg hetvege van, mert nem kaptunk infuziot!
"A TATRAI KATASZTROFA panzionkat nem erintette, az erdok pusztulsa miatt a hoboritotta hegyek latvanya gyonyoru lett! Varjuk kedves vendegeinket! inf: Havas Frigyes"
Az akademiai uduloben rozzant akademikusok es ozvegyeik...