Ceci n'est pas une pipe

vasárnap, augusztus 01, 2004

Na meg egyet, mert annyra szeretitek!

Ma, mint a jo hatizsakosok, lemeritettuk keszleteinket, most ingyen fel orank van, persze fejenkent.

Mentunk elefantot lovagolni, ahova a tegnapi jofej srac kuldott minket. Elefantokrol a kornyekbeliek nem hallottak, koszonjuk. Akkor irany a srac masik otlete, az elektronikai cuccok aruhaza. Az egy D. plaza meretu cucc, 5 emeletes, es csak IT GSM es foto cuccok vannak. Feltettuk a kerdest a legnagyobb boltokban, letwezik e egyaltalan olyan,hogy mobil hard drive, de kartya olvasoval, hogy a digit gepbol azonnal menthessunk. nem is hallottak rola. Az utoslo probalkozasunk egy kis boltban volt, egy csajszitol kerdeztuk meg, mert szimpi volt. Gondterhelten osszevonta a rancait a homlokan- nem erti, vagy nem hallott rola- es aszongya hat ketfele van, melyik erdekel? vazzzzeee 100 dolcsi, kettonknek nincs annyi, es meg elottunk van a nap. hat jo tudni, kosziszepenszeva. G. kicsit sikeresebb vadaszatot tudhat magaenak, o a telojahoz keresett tokot, es lott is egyet 3 palcas volt.

Aztan ha mar arra jarunk, amerre az a kurva magas toronyhaz van, hat menjunk kozelebb. Az aljaban es korulotte nagy piac volt, a Gucci orat 200 Bahtert adtak, igy azt nem vettunk, de volt pult alol 500-ert is. ($1=40 Baht). Aztan kiderult, hogy fel lehet menni harom dolcsiert. mit nekunk 84 emelet? Az elso lift 78-ikig vitt, meghozza uvegfalas volt a cucc, szal lattuk a varost alulmaradni alattunk. Mar ott kezdodott a furasag, de a csucs megis a nyittott 84-ik emeleten volt, a latvany lenyugozo, de ciki, nem ciki, szar erzes volt a kobon, majd osszefostam magam, na. De szep volt, meg izgi es ez is megvolt. Marmint a vilag legmagasabb szallodajanak teteje. G. egyik ismerose elmondasa szerint szallodak tetejen szokik aludni illegalba. na akkor ezt vallalja be! (a milyenk is jo volt, 4 emeletes csak, de tetoterasz van, cim a szerkesztosegben). A toronyhaz 84-ik emeletere lepcso vezetett fel, feketere volt festve a lepcsohaz, ilyeszto maszk es fodlonkivuli szobor volt. de hogy minek kell meg tovabb paraztatni az embert, ha mar igy is a fulen csorog ki az adrenalin? na mindegy.

Shoppingoltunk nagyot, es a szallasunktol 1 saroktra levo pagodahoz elmentunk, mert allandoan mondogattam, nezzuk mar meg. Hatalmas tomeg, feherruhas, kardos egyenruhasok, rendorok, a vicces szado mazo feszulos cuccukban, epp tavoztak a nagyemberek, megneztuk kozelebbrol, a szerzetesek egy sorban alltak, es a helyiek altal atadott viragokat vettek at, amit a bejaratnal arultak 10 fabathkaert, viszont ha betelt a zsakjuk a viraggal, egy szemetkosarba dobtak, amit viszont gyorsan elvitt valaki. hm. tavoli orszag fura szokasai tarolo, 4-ik sor, balra.

5-re elfogyott minden suskank, kiveve egy kis kajara valo, negyed kilenc van, elmenyek jutottak boven, megvolt hat ez is, tudjuk, tobb mindent hagytunk ki, mint amit lattunk (nana'), de hat igy jartunk, mindent nem lehet, nagy jo volt.

Ezuton szeretnem mindenkinek megkoszonni, foleg draga jo szuleimnek, a teljes M. csaladnak, az 5letert, Daninak a kocson tatyiert, Nahrinak es csaladjanak, Synak es kulon Zsenek es Genek a jo tarsasagert! Akit meg kihagytam, nekik meg foleg!

Ennyi.