Ceci n'est pas une pipe

szerda, augusztus 25, 2004

Karakteres Kormányválságot!

Ha Bolíviában lennénk, a hadsereg elfoglalta volna a Syma csarnokot, a budai őrezred lőné az angyalföldi utászokat, a karonák lefüggönyözött autókban elszállítanák Kiss Pétert és Gyurcsány Ferencet is, a tööbbieket a közeli sportcsarnokba terelnék, válaszul újra összeállna a munkásőrésg és felgyújtanák a Jászai Mari téren a Rothschild üzletet.

Ha Jeruzsálemben lennénk kb 33-ban, akkor mindenki azt mondaná, Pétert mondtunk, mégis Ferenc hallatszott. Ha napjainkban lennénk Jeruzsálemben, akkor tömegek tüntetnének és nagykoalíciót alakítana Erdő Péter, Horn Gyula, Csurka István és Jeszenszky Gésa.

Ha Rómában lennénk, elöntené az országot a feldühödött tüntetők sáskahada, kocsik borulnának, üzletek égnének ki, majd Orbán Viktor a saját tévéjében bejelentené, hogy köszöni, nagy megtiszteltetés de még nagyobb feladat is, elfogadja a nagy terhet, de hát e szent országért bármit. Simicska Lajos pedig újra all access kártyát kapna az APEH irodáiba.

Ha Bulgáriában lennénk, valami bíboros megkoronázná gyorsan Habsburg Ottót ő pedig kinevezné fiát, azt az Adonist miniszterelnökké, kancelláriáját pedig Barsyné Pataki Etelka vezetné.

Ha Oroszországban lennénk, Gyurcsány Ferenc napokra eltűnne, majd egy tank tetején három pálinka (mármint üveg) hatása alatt bejelentené, hogy minden oké és majd kormányozni fog, ha a hozzá hű katonák megtisztították az alsó rakpartot vagy az Alkotmány utcát a Kiss Péter által fellázított (na jó, ez vicc) elit alakulatoktól és a fanatikus Macskafogó rajongóktól. Végezetül magángépéből kirángatva börtönbe zárnák a politikai babérokra törő Várszegi Gábort.

Ha '91-ben járnánk, a taxisok és a Red October Venture Capital Society tagjai lezárnák az egész országot, a szirénázó mentők kenyeret meg mobil feltöltő kártyákat szállítanának Budáról Pestre, Szili Katalin integetne a Köztársaság téren az ablakból és jó levegő lenne pár napig az országban.

Ha Kambodzsában lennénk, valami nemzetiszocialista géplakatos átvenné a hatalmat, mindenkit kinyírna, majd 10 év után a szlovák hadsereg az Északi Középhegységebe szorítaná, ahol végelgyengülésben halna meg, ezzel párhuzamosan a felszabadítók visszahelyeznék Medgyessyt miniszterelnöknek. De csak egy kicsit.

Ha az USÁban lennénk, a jelölögyűlés megválasztaná Kiss Pétert miniszterelnök jelöltnek, a TV2 idő előtt bejelentené Schmuck Andor győzelmét, de a Varga Stúdió elkészítené minden jelölt megválasztását digitálisan, majd a Hír TV-ben leadnák azt, amelyikért a legtöbbet fizetne a megfelelő lobby, és így az emberek elhinnék, hogy tényleg Schmuck Andor a miniszterelnök.

Ez meg, ami itt van: lágy fos, semmilyen, nem lehet fotózni, se megdöbbentő képsorokat felvenni. Elvtikék, így nem lehet a cnn.com nyitó oldalára kerülni! Ennél még az állatkertben a majmok szokásos balhéja a legnagyobb banánért is jelentőségteljesebb, férfiasabb.

Bástya elvtársat már meg se akarják ölni???

(ja, ez volt a 100. blogom)

2 Comments:

  • i disagree.

    By Blogger D.X., at 10:59 du.  

  • Látom, Dr. Xing Liu megtalálta a megfelelő fórumot arra, hogy a blogját reklámozza. Lásd Comment #1 Hehe

    By Anonymous Névtelen, at 5:46 du.  

Megjegyzés küldése

<< Home