Ceci n'est pas une pipe

csütörtök, július 22, 2004

Megirom a Maglite-nek, hogy kapjak be!

Gonzo-ur nagy banatara ezek a Tajok nem tudjak, hogy mi aza maglite, es nincs is nekik hozza jofajta izzo sem.  Meg a legnagyobb 6-7 szintes plasakban sem.

Delariamos almomban kollegista-turista voltam, es sirtam, mert a sok gyertyatol a szobaban kigyullatt a GPS-em, mert gaz feklforrosodott benne. Ezekutan kiderult, hogy a helyi kaja tul sok noi hormont tartalmaz, amitol nekunk is olyan magas hangunk lesz mint a helyieknek, es majd csak otthon, idovel fog kitisztulni.

(2. Lariam tabletta:

En meg azt almodtam, hogy a Tavolkeleten vagyok es Lariamot szedek. Felebredtem es... Tenyleg... Zs)

 
A WC itt mindenhol teljesen egyben van a zuhannyal az etteremben, a szabonal, a hotelban. Ket zuhany rozsa van, az egyik a wc mellettugye, a masik meg feljebb. Zuhanytalca nincs. Egy etteremben egy alkalmazott (no) utan mentem be a ferfi wc-be, es lathattam, hogy ok hogyan oldjak meg azt, ami nekunk nem ment. Magyaran a WC-re korlatozni a popsimosas eredmenyet. A megoldas folyomanya keppen a komplett helyseg uszik. Megj1zem, a holgy nem mosott kezet, igy ment a konyhaba... A helyi zsidoknal (ahonnan Sai kedvessege folytan most ingyenesen netezunk) azik a plafon, mert folotte van a furdo. Sebaj.

 
"Kurvak..." gondolta Stirlitz.

Probaltam ertelmezni az itteni "kurvahasznalatot" es erdekes megallapitasokra jutottam.
A hotelben a hazirendben szerepel, ha helyit viszel fel a szobadba, az 500 faBAHTka plusz. Aztan, hogy /darab, vagy osszesen, azt nemtom, mert tobb olyan akar gimnazista koru inges-vasaltgatyas-angol/raszta amcsi/simaarab figurat lattam, aki tobb lannyal lofralt. Egyesek szerint a tarsasagban "Escort service"-ben mukodnek. Erre a feherfiu kezenfogva setal helyi lannyal tarsitasbol kovetkeztettek.
Ha valaki, akkor a Tuktukos (mar nem hiszunk nekik) ajanl fel 2-20 lanyt, csaknekedcsakma "sir"!
A kedvencem a hajnali 2kor meg (el)keletlen boxtaskas leany volt, aki kelletlenul acsorgott a jarda szelen, es minden arrajaro feher fiu orra ele hajitotta a taskajat, amit aztan az arc magassagaban visszarantott. Mintha orrba akarna oket vagni. Furi volt, a feher fiuk is igy gondoltak. Szerintem csalodottan ment haza.

A kedvenc nagybuli naluk aug 20, amikor is a kiralyne (F 72) szulinapozik. Az egesz varos tele a portrejaval. 35 (esetleg 40) evesen. A kiraly minden bolt/iroda/kocsi falan fennt van, es mindosszesen 30 evesen. Most itt a nethelyen lattam egy idei naptart, ahol mar 40 korul jar a kiralyi par. A kiralyt imadjak, allitolag nagy arc. Pl. minden evszakvaltaskor (3db/ev) felmaszik egy ilyen 15 meteres emelvenyre, amiben egy 60 cm magas jade Butha ul (ami allitolag egy cement budha volt anno, a XVI szazadban, amikoris belecsapott a villam, es kipottyant belole a ma ismeretes "Emerald Buda"), es ezt oltozteti at (Manoken Pis) evszakhoz illo ruciba ("Rolid gold")

 
T: "Hat szazalekos alkoholtartalommal beer."

Lassan, azert lejottunk a falvedorol. Mostmar tudjuk, hogy barhova elk lehet menni a tuktuk aranak toredekeert legkondis Tojota taxival, ha mondod, hogy kapcsolja be az orat. Allitolag le is tartoztathatnank oket, ha nem hasznaljak (Turist police 1155 - mosolygo rendor). Talalkoztunk olyannal, aki nem volt hajlandop bekapcsolni. Mi meg nem voltunk hajlandoak vele menni. A masik fazonnal akivel elmentunk, kb 45 percig tartott, abbol 3*10 perc  3 lampanal lett eltoltve.
Csend, korulottunk a 4 savos uton 3 savon bal oldalt vesztegzo autotomegben (jobboldal kormany-baloldali kozlekedes) minden motor megy, mert a legkondinak mennie kell, a legtobb auto gazos, szoval meg olcsois, a 3. perc utan lebukik a fejunk, a 6. perc utan pedig mar a keresztezodes sem letszik a szmogtol. Ennek a fazonnak a masik 200 faBAHTkas ajanlata helyett 67 (sok!) penz lett fizetve a 45 perc autoutert.
1-1 lampanal annyi motoros gyulik ossze, hogy a korutat ennyi miatt lezarjak, es motorosfelvonulasnak hivjak. A Legmokasabb, hogy a nok hatul feloldalasan ulnek a motoron, mint a lovon a regiek, valamint, hogy a rendor szegeny a tanyersipka miatt nem tud sisakot huzni.

Megjegyzem, eszrevetelunk szerint a egy meret egyenruha van rendoreknel, kovetkezeskepp ahhoz valogatjak oket. Minden render kevesebb 60 kilonal, es jo segge van. Hmmm. Valamint az, hogy itt a rendorutalat itt intezmenyesitett, es ezert jaratjak szerencsetleneket koromfeketeben...

Sai gyujto. Az o perverzioja a fotogyulytes. Embereket fotoz. Akikkel dumalt. Mivel a zsido helyet vezeti, hat a zsidokat jegyzi meg.

Na m1unk pakolni.

BMG