Ceci n'est pas une pipe

szerda, július 14, 2004

Me goes Kambodia!!

hétfőn kiderült, hogy köv. hétfőn irány Bankok. Pénz? irány a bankok*? na nem, hitelt apámtól, ez már nagyon rossz, miért kell nekem még mindig szülőkre támaszkodni? ejnye, oké, kire ha rájuk nem, menjek, csak menjek, mertamikor apád.... oltások? ok. malária tabletta. vazze. vízum? vazze. táska? vazze. meló? vazzzzeeeeeee. (pénteken még elugrom egy interjúhúra n+1-ik felvonás, 2-ik kör, tenx Bazsi). Kinek adjam át? nincs is kinek. hahaha, hogy fogok hiányozni :)) vagy mégse? na majd meglátjuk, megjött az új csicskásom, az előző first class degreet kapott és nagyon szépen megköszönte. nekem. köszönje magának.

Ja igen, távolkelet. kellett ez nekem? (megint lásd alul megjegyzés). Éces leszek, hepás, tifuszos, leprás, maláriás és egy szép éjjel kiveszik a bal vesém egy rozsdás bökővel, hogy egy 50-es zsíros német szerv és gyerekpornó túristába rakják be 100,000 dollárér! hát kellett ez nekem???? Hello túriszt!

Vettem volna egy ülőgarnitúrát meg egy tv-t és nézném otthon a spektrumot.

RUMOT!!!!


(*a bankok szójáték elég gyenge, de este hét van az irodában ülök és 2 órája Streetset hallgatok, és rendet rakok az asztalomon. nem megy)