Ceci n'est pas une pipe

csütörtök, július 08, 2004

Szerdatár

Motto: "Az ember azt csinál, amit akar, de nem akarhatja azt amit akar" (nemtomki)

Hű de szar kedvem volt tegnap, ezen még menő manó se tudott hosszabb távon segíteni, így aztán mint Munkácsy itt láthtató festményén tettük, amit tenni kell, műmárvány sírkövön művirág, de az se volt túl nyerő. Kissé pszichedelikus, ahoz képest, hogy épp tépnek, biztos szar a zene, vagy mi. Naszóval úgy kezdődött, hogy elmentem tajcsira, de aztán kitéptem a reptérre, hogy Peackoked Eye Girl és Zsé érkezését pöttyös autómmal tegyem könnyebbé. Na ez sikerült.

Átöltözés, közben gyatrán rossz kedv leplezés, újabb célpont megközelítés, Baka utcában katonákon nevetés, -de csak kicsit- szemközti ház ablakain naplemente nézés, fanfárok hangja hallgatás a Millenárisból, Philip Roth olvasás 10 oldalon át, barackevés előredőlve, mint Rodolfo, anno, első célállomásra visszakocsikázás, [****] mint lent, Kaltenecker hallás után felismerés, erős rosszullét, kagylószorongatás hányás nélkül, fajansz mellett a piroson ülve elalvás, ágybadőléses alvás, felkelés, nem biztos levés, hogy jó ötlet az autókázás, a Blaha Lújza téren palackrugdaló fekete fickó fakjúzás hallgatás, Rettenet csokoládémennyiség megzabálás, West Balkánban kikötés, csendes csodavárás, hazafuvarozás I. közben Mona Lisa örökzöld mosolya hallgatás és nevetés, hazafuvarozás II., egyedül hazatérés, nem jól van ez így megállapítás, hullamód alvás.
Jóreggelt, csütörtök mondás, rendebbrakás, munkába keserű szájjal indulás, estetervezés, ökörsütés, egymás játékos ugratása várás.