Ceci n'est pas une pipe

csütörtök, július 22, 2004

Bangkok titi titi ti titi ti jelenti titi titi ti

Es lett este es elmentunk a nemztetkozi cionista karvalytoke kozpontjaba, amit van szerencsem jelenteni, lelepleztunk, The Connection travel center neven (jelenleg innen potyogunk, heber klaviaturan). duplan adjak a turista utakat, viszont tartanak egy kinait, aki azelott golfpalyakat epitett sajat bevallasa szerint, aztan tonkre ment es most a turizmusban eli ki vilagat. Az alabbiakat mondta:

1. ne higyj tuktuk sofornek, soha.
2. Taxiban csak oraval kozlekedj.
3. Amit eddig lattunk, az csak gagyi volt, biztos a tuktuk driver vitt oda (es tenyleg)

Ma kovetkezett a legszebb, amit eddig lattunk, hala Sainak, a kinainak, aki ma megismert minket, nevrol.

1. Grand Palace, ez itt kerem egy anarchoszindikalista demokratikus kiralysag, miniszterelnokkel, es egy 30 eves kirallyal a penzen, akinek nyakaban fenykepezogep log es terkep van a hona alatt. ja, egyebkent 77 fele jar az oreg. a grand palace egy hatalmas teruleten tucatnyi csodas epulet, evszazados bonsai es tsa. A turgajd a palota szabadnapos ore, a hatalmas torony aranyozott uveglapokkal van befedve, a legnagyobb epulet pedig ugy nez ki, mintha a Szechenyi furdo teteje leegett volna es a kinaiak egy pagodat huztak volna a helyere. de tenyleg.
A kiraly jarohinto megalloja fejig er. Mindenki mas vallig, szal dalias 170 cm koruli termetemmel elg magasnak szamitok, ha nem nezzuk a nerobolozott amcsi turstakat, akik szelteben, hosszaban is verik a mezonyt.

2. A fekvo Budha. errol egy vicc jut eszembe:
Nemet turista: Sehr shon, sher shon!
Angol turista: \Oh how splandid, it is georgous!
Amcsi turista: Wow what a butiful thing!
Magyar turista: Bazzzzmeeeegg! De faszzaaaa!

Szoval a fekvo budha olyan hosszu, mint a villamos, es pont olyan sarga is, viszont 15 m magas korul van, es ugye a negyeshatos nem aranybol van. Ezen komplexumon belul meg volt vagy 50 ulo budha szobor, mind 4.5 tonna, na azok viszont szinaranybol vannak.  

Itt egy kicsit olyan, mint a szigeten, viszont mindenki amcsi, japcsi, izraeli, vagy nemet-francia. magyarral nem talalkoztunk, hala egnek.

Az elso adag fotokat mar kiirtuk CD-re, holnap 12 oras uton  irany Angkor Wat, Kambodia.

Lariam, jojj velem!!