Ceci n'est pas une pipe

hétfő, november 20, 2006

Őrület!

A lóugribugriról elaluvás ténye mijatt lemaradtunk, mint afrika a fejlődésről, de még azér benyálaztattuk magunk azzal nagy állattal (beszép...). Multifunkcionális adjusztábilis fülű csecsemőmosdató, 1900 forintért, az ikejából, ahol az imbecil középosztályos gyermek KIKA zászlót lenget, mint pártfőtitkár érkezésekor Vörös Iván úttörő. OK. a megbeszélt, az megbeszélt. nade hogy aztán a bugyik közt a főnököm legyen, a női max-ben egy másik kollégám, plusz a tegnap 2 évre magyarországra akkkrediát macedón ismerősöm, haha, nézek rá felháborodott arccal: Shopping ing Marxx in budapest, and you think you can hide?

A légmosó, a légmosó, ne hajíts bele galacsint! Gondolnátok, all you can eat-ben nincs doggybag? mer különterem, betépésgyanúsan kedves pincérlány és sportszusi, meg szusival töltött szusi, meg wasabival bevont öntyömpöntyöm, az van. A hideg akkor rázott ki, amikor a szomszéd szeparéba vitték be a szikrázós tortát...

Boldog szűűlííínaapóóót... Boldog szűűlííínaapóóót... Boldog szűűlííínaapóóót... Boldog szűűlííínaapóóót... Boldog szűűlííínaapóóót... Boldog szűűlííínaapóóót... Boldog szűűlííínaapóóót... Boldog szűűlííínaapóóót... Boldog szűűlííínaapóóót... Boldog szűűlííínaapóóót... Boldog szűűlííínaapóóót... Boldog szűűlííínaapóóót... Boldog szűűlííínaapóóót... Boldog szűűlííínaapóóót... Boldog szűűlííínaapóóót... .