Ceci n'est pas une pipe

péntek, június 23, 2006

Weekend update

Ma tescotúra, ikeatúra, vagy prosec.
Holnap bealkonyodik a múzeumoknak. És ezt még hirdetik is, na mindegy, menjünk, cangával, már van három [jamerigen, a R. II.-t délután hoztuk el a riperből, az enyémet is megcsinálták, még 6-ig és a apukám is hagyott egyet itt pesten, a 3-ból ami neki van, a kerékpárszerelővel, aki a shopstopból kimaradt figura, megbeszéltük, hogy mit érdemel az olyan aki... nade haggyuk)
Vasárnap pedig : (
Szulovszky István Joni, a Bizottság együttes és az ef Zámbó Happy Dead Band gitárosa, a "Dunakanyar legjobb gitárosa", sajnos meghalt, ezért és az alábbiak miatt továbbítom M.G. hírlevelét:
Helló evribadi! Ezúton szeretnék mindenkit értesíteni (és egyúttal kérni), hogy 25.-én vasárnap délután 3-tól este 10-ig Szentendrén, a Művészet Malomban a 18.-án vasárnap elhunyt Jonira emlékez(z)ünk. (Több zenekar jáccik, a Happy Band este 9-től, sőt, valszeg lesz Drums is!) A rendezvény teljes bevétele a családot illeti. A belépő 500 Ft, de ha valaki többet is tud (önkéntes alapon) adni érte, az csak a család helyzetét könnyíti meg. Szeretném, ha iszonyatos tömeg lenne. Előre is kösz, és mindenki hozzon annyi embert, amennyit csak tud.