Ceci n'est pas une pipe

hétfő, május 29, 2006

World of Pain

Lóestét mindenkinek!

Na lássuk csak! Kezdődött előző este azzal, hogy a mutató ujjamat gusztán beirdáltam szalonnával, pontosabban olivaoljjal, a tesóban akciós volt a félliteres, adtak hozzá kiöntőt, ami más üvegre nem jó, viszont csak a nagykéssel lehetett levágni, azt is csak az ujjamon keresztül. Egy kisköltségvetésű terror-horror filmet simán le lehetett volna forgatni a fürdőszobában, na jó, nem kell megijedni, nem sprickolt mindenfele, mint a grand prix pezsi, csak folyt.
Ma meg el kellett menni lovaglászni a retkesbe. Lejöttünk a térképről, tiszta Csíkszereda sztráda fíling volt a földút. A részletek:. Fáj ugye a két boka, amit LESZORÍTASSZ!!, meg a vádli, az már lila is, mert NEM MOZOG A LÁÁBSZÁÁÁR!!!, a comb, ahol a kengyel szára csavarodik, hiszen azt meg ÖSSZESZÓRÍÍÍTOD, HALLOD?! CSÍÍPŐBŐL MOZOGSZ, ÍÍÍÍGY! Egyébként "úgy" nem lehet mozogni egy ennyire szőrös 300 kilós fingorászó- legelésző kancán, de ezt hiába magyaráztam volna, A hát alul fáj met bár EGYENESEN ÜLSZ! NEM DŐLSZ ELŐRE!!! és ismét csak MOZOGJON A CSÍPŐ! RÚGD MEG A LOVAT, NE SAJNÁLD, és ADJ TÖBB SZÁRAT! ERESZD! NE KAPASZKODJ A SZÁÁÁÁÁJÁBA! KÜLSŐVEL RÚG! ÁTÜL!!!
Na most képzeld el, amint ülsz egy lovon, kapaszkodsz a szájába, és átülsz. És közben meg rugod de úgy, hogy a boka leszorítva, közben csípőt szemérmetlenül előre dobálod, kiemelkedsz a nyeregpből, és mindezt ritmusra, és NE MENJ TÚL KÖZEL! TARTSD A 1,5 MÉTERT! NE MARADJ LE! Hát bazd meg! Még jó, hogy vágtázni nem kellett... És éhes is vagyok!

(de azért nagyon jó volt ám...)

2 Comments:

  • Na jó, azért azt tudd, hogy nagyon irigykedem ám... É.

    By Anonymous Névtelen, at 12:26 du.  

  • Akkor most mellékelném kolleganőm szösszeneteit is a témával kapcsolatban:
    "Már csak az maradt ki: NEROHANJ A MÁSIKRA, ÉS TOLD A ZABLÁHOZ:))És persze HOL A CSIIIIIIZMAAAAA, csizmával ugrasd!!
    Hát, nem kismiska a lovasok élete... Nem elég kapaszkodni, de még neked kell irányítani is a fél tonnás nyálas, pimaszkodó, időhúzásból pisilni megálló egyedeket!!:))))"

    By Anonymous Névtelen, at 2:56 du.  

Megjegyzés küldése

<< Home