Ceci n'est pas une pipe

vasárnap, október 23, 2005

Nesze hülye paraszt, Nagy Brit Mánia

Ha azt mondják Mini Cooper bemutató, odamegyek, vagy nem, de így elég keserű szájízzel távoztunk, mert ez a szar szintjét se ütötte meg. Lézengő emberek egymást nézik, hogy ki még aki bedőlt. Sok Mini Morris, Cooper fene tuggya, dübörgő zene.

A Narancsban olvasom, hogy a Magyar Nemzet nekiment valami kis szocihuszárnak, hogy piros pulóverben nyilatkozott, ami ugye a terror és a vér színe. Picsába a magyar zászlóval, ugye.

Rózsaszínben látom a fehérneműimet, vettem citromos klorxot, venisoxidzsélt, ha egy csepp ezekből a betonra hull, Kínáig rágja magát, de a kurva piros festék a zokniból tartja magát, mint a Fekete sereg. Színek kavalkádja, a kádban áznak a cuccok, és egyre homogénebb a rózsaszín mindenben.

A 2001 Űr Odisszeia szép film, hosszú film és nem értem, bár a borító írója se, ezt úgy fogalmazta meg, ebben a filmben kérdések vannak, melyre az emberiség sem tudja a választ. Angyal virágszálam úgy döntött, hogy aludni tér, elment fogatmosni, niná, hogy ezalatt az 5 perc alatt volt az egyetlen mozgalmasnak mondható jelenet. 143-ból ez nem is rossz.

Egyébként engem az foglalkoztat a világ nagy kérdései közül. hogy mi volt a WC papír előtt a lapulevélen kívül. Mer az izomzat az adott, ugye....

Jaj, pénteken világjáró földrajztudósok tartottak kiselőadást, mondták, vittek magukkal az Antarktiszra filmes csapatot, akik nyavajogtak, pedig ők mondták, hogy ez nem Hajduszoboszló... Iránban pedig 3000 m felett nem kötelező a csador és lehet lányokkal beszélgetni. Mert hogy ott már nem lát Allah. Aha. peeersze...

Apropó, uncsiöcsém az isten, de tényleg, legalább is Szukkot alkalmából előadott Ábrahám jelenetben. vicces volt.