Ceci n'est pas une pipe

hétfő, szeptember 27, 2004

Kutyamenhely segitőket keres

A telepen levő 40 kutyus gazdihoz került, de sajnos illegálisan még kb. 20 kutya került be. Amint lesznek képek, felkerülnek a honlapra.
Az állatvédőknek támogatásra van szükségük, hogy a kutyák szállítását, gyógyítását fedezni tudják. Ehhez kérjük a segítségüket! A Biatorbágyi Állatvédő Egyesület számlaszáma:

11711034-20838364 OTP XI. ker

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy segítsek gazdát találni a biatorbágyi gyepmesteri telepen levő kutyáknak. A telep hivatalosan le van zárva, ezért idegeneknek belépni tilos. Néhány állatvédő önkéntes ápolja a kutyákat. Nap mint nap kerülnek be új kutyák, akiknek gazdája soha nem tudja meg mi történt velük. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani.
Az érintett terület:
Alsónémedi, Biatorbágy, Budakalász, Délegyháza, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Halásztelek, Kiskunlacháza, Perbál, Pilisvörösvár, Pomáz, Ráckeve, Sóskút, Sülysáp, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Taksony, Tápiószecső, Tárnok, Telki, Tök, Szigetújfalu, Zsámbék, Piliscsaba, Pilisszentkereszt, Budajenő és természetesen ezek környéke.
Egy kutyus 10-15 kilométert is megtehet kóborlás közben, így előfordulhat, hogy nem azon a településen fogják be ahonnan elveszett!!
Ha elvesztetted a kutyád, ha befogadnál egyet, ha segíteni szeretnél jelentkezz!!
A gazdira talált oldalon is nézz körül, ide nemcsak a gazdira talált kutyusok kerülnek, hanem azok is akik ideiglenes befogadónál várják régi gazdájukat!
Köszönjük a segítséget!