Ceci n'est pas une pipe

csütörtök, szeptember 16, 2004

Kontaszelekció, úgyismint Barbiválogatás

Az alábbiakat Konta Barbi blogján lehet olvasni. Ha én is ilyen 8 bites primitiv faszságoakt írok, kérlek benneteket, csöndben vigyetek vissza az üvegvisszaváltóba, vagy ültessetek ki a kertbe és hetente egyszer locsoljatok, de legjobb lesz, ha simán agyonvertek egy széles deszkával. Előre is köszönöm. Nekrológomat a www.darwinawards.com oldalon szertném olvasni.

naszóval:

Sziasztok!

Aki tegnap nem volt kint a meccsen, az bizony bánhatja. Fantasztikus volt a hangulat! Bár mindenki kicsit csalódott volt az első félidő után, a második kárpótolt mindenért! (Szerény véleményem, hogy Matthaus csapata már az elején így muzsikált volna, ha Torghelle és Szabics nem a kispadon nézte volna a mérkőzést, még akkor is, ha nem 100%-osak.)
A lényeg, hogy izgalmas lett a találkozó, és nyertünk! Még a bíró ellenére is! Fúj! Én úgy kiabáltam, ahogy bírtam! Mára a hangom is elment egy kicsit!
Szép volt fiúk!

Hozzászólás 55

kontabarbara 2004-09-08 17:53:50 #12
Hajrá magyarok!

Ma este focimeccsre megyek. Magyarország-Izland VB selejtező! (Gyertek Ti is!!!) Ez egyébként nem valami rendkívüli alkalom, a barátnőmmel rendszeresen kijárunk a bajnokikra, és természetesen a válogatott meccseire is. Egyszerűen imádom a nézőtéri hangulatot, semmi máshoz nem hasonlítható. Csodálatos dolog onnan bíztatni a csapatomat. Képzeljétek, még sípom is van! J
Nagyon bízom a mai győzelemben, és abban is, hogy már mindenki túltette magát a zágrábi vereségen. Remélem, hogy sokan kijönnek szurkolni, hogy bíznak még a csapatban! Én biztosra veszem, hogy kijutunk a németországi vébére.
Hajrá magyarok! (És találkozzunk ma este a Megyeri úton!!!)