Ceci n'est pas une pipe

péntek, szeptember 03, 2004

E-mail disclaimer

***************************
Ezt a levelet én írtam, és nem basztam el a címzést, de ha mégis, az se érdekel, lelje a véletlen olvasó örömét mások levelében turkálásra, ami benne van, azt úgyis letagadom. Minden jogi út leszarva. Ha hecker vagy, hát akkor nagyon ügyes, de ha elkaplak szélapítom az összes virsli ujjadat, baszom alássan
***************************

***************************
Ez az üzenet bizalmas, védjegyezett, vagy törvény által védett információt tartalmazhat és kizárólag a fent megjelölt címzettnek szól. A bizalmasság, illetve az előjog semmilyen hibás továbbítás következtében nem szűnt meg. Amennyiben Ön nem a tervezett címzettje ezen levélnek, úgy értesítem, hogy tilos a használata, terjesztése vagy bármilyen formában történő másolása, illetve bármilyen eljáráshoz való felhasználása. Ha Ön tévedésből kapta meg ezt a levelet, kérem, törölje ki az összes lehetséges másolattal együtt, és azonnal értesítse a [*]-t.

This message may contain confidential, proprietary or legally privileged information and is intended only for the use of the addressee named above. No confidentiality or privilege is waived or lost by any mistransmission. If you are not the intended recipient of this message you are hereby notified that you must not use, disseminate, copy it in any form or take any action in reliance on it. If you have received this message in error please delete it and any copies of it and notify [*]immediately.