Ceci n'est pas une pipe

szombat, szeptember 02, 2006

broki horror este és reggel

ötlet: milyen jó volna nekünk is, nem csak a parlament előtt, nem? legyen valami jó forgalmas helyen, hogy a csatorna azonosítónk jó messziről látszódjon. Na ja, a közelben mentőkórház, rendőrség, egy autópálya vége, meg még két kórház van, kicsit szirénázgatnak, de nem szólhatok a repülőknek se, hogy ne repkedjenek itt a város felett... még jó, hogy bélyeggyűjtő biennálét nem rendeznek még a felvonulásin, most úgy néz ki, visszaépítik a tribűnt, bár az se kisseb bűn, amit oda betonoznak. mármint nem '56, hanem az a baszom monstrum. Szal ez a füvesített tévénézés lehetne rosszabb is, jobb is, de az sokkal. A rocky-t néztük meg, na mondjuk az a megabeégés, hogy szakadt a digtális lemez, kikockázódott az utolsó, nagyjelenet, és még a végére valakik elkezdtek hát izé, RHPS után-után-után-utánérezni magyarul, az már a cikimiki kategória.
Ma meg Szandi volt a színpadon. Azt hajtogattam, dögölj meg, dögölj meg, miközben a gyerekruhákat hajtogattam. merhogy börze volt megint, szanaszét árultuk magunkat, mint rendesen, talpunk tropára ment, és még a végén se kellett számológép, hogy kiszámoljam mennyi jár vissza 1000 forintból, ha 800 a ceh. A Szandinál is rosszabb az volt, amikor a Viki project növendékei a színpadon azt visongták, hogy akarok fagyit, vagy mit, hú-hogtak, azt terveztem, odamegyek a kis tehetséges növendékhez, betömöm a pofáját egy kiló használt bébirugival, és elárulom neki, hogy az itt lévő tömeg 99,9%-a, tehát aki nem rokonja nekije, szal az mind a halálát akarja, és sose lesz belőle megasztár, csak legfeljebb hullócsillag, és inkább tanulja a matekot, vagy a törit, azzal nem árt senkinek, vagy menjen inkább kamionsofőrnek, mert akkor bármennyit kornyikálhat az elbaszott krétanyikorgás hangján. És közben vigyorogni a kedves vevőre, aki 400 forintot alkuszik 350-re, pedig az aranylánca egy házat ér kerttel Pécelen. Egyébként vicces ez a börze, nevettünk ám sokat! :)

2 Comments:

  • szerintem inkább ne menj gyerekek közelébe :)
    Illetve a mai zsúrba még él a meghívás... na nem bánom, ha nem hoztok gyreket, az se baj... lesz ugrálóvár dühöngő ifjaknak.
    SP

    By Anonymous Névtelen, at 8:42 de.  

  • Igyexem betartani, de ebben az aprónép- viharban lehetetlen!

    By Blogger TKJ, at 9:47 du.  

Megjegyzés küldése

<< Home