Ceci n'est pas une pipe

hétfő, augusztus 14, 2006

Filmek, melyeket soha se kellett volna felforgatni

Thank you for smoking!
Merchant of Venice
The Lake House

Na ezt a három filmet néztük meg mostanság, egyik se rosszabb, mint a másik, én szerintem akár a főhősök átjárthatnának egyik jelenetből a másikba, pl lehetne a Lake House-ból a Sandra Bullock a Kalmár lánya, aki a PR guru barátnője, Kienu Reeves pedig legyen mondjuk a Shakespeare történetben a fiatal ügyvéd, aki, ugye nő, nade az most mindegy.
Mindegyik Dallas dramaturgiás, Propagandista szájbarágós, Szomszédok kamerábanézős, sóhajtozós, nulla szinészi hozzáadott értéket hordozó, gagyi, szar szemét. Hogy ezt hogy sikerült nekünk kiválasztani? Szép kis felhozatal! De tényleg, már csak az hányzott volna, hogy a végén mondjuk amúgy Vágási Feri módjára belenézzen a kamerába a kalmár Shylock és azt mondja: Igen, tanultam a leckéből, ezentúl tudni fogom, meddig menjen el egy zsidó! Hálás vagyok neked, Antonio, nagy jóuram!
Hát a Ház a tónál, azzal meg az van, hogy egy 5 perces ppt-vel ki lehetne váltani, az egyetlen értékelhető eleme a fantasztikus chicagoi látképek, oszt annyi. Sandra Bullock szomorkás arcát 1000 m2-en nézni nem egy elsőosztályú szórakozás, és akkor errről a filmről ennyit. asszem.
Thank you for smoking? Nem, nem ruházkodási tanácsadás. Egy faszi PR tanácsadója a dohánygyáraknak, mielőtt megállapodnának, aztán lelép a mobil cégekhez. Történet aranyos, kár hogy elcsépelt az egész, a Kölyök 2. egy két nevetésre éppenséggel jó, csak ne várj tőle túl sokat, szal ha lopott HBO-t nézel, vagy átalánydíjas dsl-en letöltöd, mert épp semmi dolgod, akkor az kb árában van.

Ja és van sziget is. most sokalltam be először. de ma is megyünk, naná!