Ceci n'est pas une pipe

kedd, július 11, 2006

Pesti egyenleg

túl hosszúra nyúlt éjj után pocsék ébredés, ha nincs tej, nincs is több kávé. nómilktudéj. Önkormányzat pontosan, jól dolgozott, moslytalanul, a néni úgy beszélt, mintha kicsit meg lenne sértődve. nap mint nap milliós autók mennek át a keze alatt papron, ő meg mozgássérülten, az olcsó fodrászról beszél, alufóliából eszi a vastag héjjú szalámis kenyeret. vékony vajjal.

Na, ma se lettem a szocialista munka hőse, szarul, lassan, nyögve nyelősen. vagy pont az a szoc.munka minta? És akkor még azt is el kellett mondani, hogy ma nem, mert még magammal se.
Tegnap szembesítettek egy mondásommal, amit vagy 5 éve fogalmaztam meg. 25 fölött mindenki sérült. Szar volt visszahallanom. Jim Jarmush, Cassavettes, Halott ember, Mistery train, woman under the pressure, down by law, tom waits, Takáts Tamás DBB az újpesti művház színpadán, Fekete Kovács Kornéllal, Ferenczy Gyurival. Dübörgés az Almássy téren.
Ezt asszem itt és most befelfüggesztve berekesztem.

ennek semmi értelme!!!!


2 Comments:

  • Ez most azt is jelenti, hogy Testi Egyenleg, meg.. néha Vörös Lyuk is, meg esetleg..Malacka? meg Tahó is...?... Ohhhh. Egy közös pont. A menetlevl kívül. Húha. akarom mondani zúzda.
    X.

    By Anonymous Névtelen, at 8:51 du.  

  • Sokan mondják, érthetetlen dolgokat írok, na ez a közös bennünk! ... let me see.. vörös lyuk, az valami bulihely, nem? sose jártam ott, a Micimackóból inkább a kanga és a füles. Most kezdem érteni, a Testi egyenleg is egy zenekar, meg a Malacka és a Tahó is?! értem! hurrá! sajnos egyik se. ):

    By Blogger TKJ, at 10:50 du.  

Megjegyzés küldése

<< Home