Ceci n'est pas une pipe

vasárnap, március 19, 2006

Hisztéria

EGY.

"egy olvaso
(2006. március 18. 15:31): A zsidók módszeresen pusztítják izraelben a palesztinokat, azaz holokausztot követnek el ellenük. Tankokkal mennek gyerekek ellen akiknek legtöbbször csak a poros utca köve marad meg védekezésül. Ezekután hogy higyjük el a 6 milliót? Ezek izraelben nácik, és én azt mondom nincs különbség izraeli és magyar zsidó között! (lásd az antiszemitizmus helyi képviselőjét, Pásztor Tibort)"

KETTŐ.
"Kedves Pötyi!Mivel a saját blogodon mostanában főleg elmebetegek, zártosztályi menekültek és vérnácik kommentelnek, amit te engedsz, nem moderálsz, és nem törölsz, ezért úgy döntöttem, hogy több heti próbálkozás és kérés után abbahagyom a blogod olvasását. Elég bajom van nekem a világban, nem kell az, hogy az egyik legkedvesebb, legrégebbi barátom oldalán minden nap fasiszta jelszavakat, nácik randalírozását és a te lemocskoszsidózásodat lássam.Nem hiszem azt, hogy a demokrácia azt jelenti, hogy ezeket hagyjuk. Az, hogy szép szavakkal, értelmesen, észérvekkel próbálunk hatni barmokra, nem megoldás ebben az esetben. Aki le meri írni, hogy kiirtana minden zsidót Magyarországon, az a magyar törvények szerint bűncselekményt követ el. Ha te ezt nem jelented IP címmel, és egyéb adatokkal, akkor bűnpártolsz? Pötyikém, gondold végig, meddig mehet ez el, és lépj.És majd jelezd."

Még jó, hogy az interneten nem lehet könnygázgránátot dobni, meg vízágyúzni.
Ha nem adod alá a lovat, elmegy.

Ez itt kérem egy szimpatizánslistázós, díszzsidózós, ÁVH-zós, Bátroterenyét elkerülrő 8 sávos bicikliutas autópályázós, választások után 5 perccel Eurot bevezetős, minden zsidót és nem zsidót, élőt és halottat lefasisztázós, Kövérezős, nem kezetfogós, központilag gerjesztett hisztéria.

"Nem vagy kémény! Ne dőlj be!"
Hofi Géza (1932- 2002)