Ceci n'est pas une pipe

szombat, december 10, 2005

Futószalag- avató

A lány min 176 cm volt, szőke, hosszúcombú, nagy gömb mellekkel, bár a bokája kissé vaskos , a látvány lenyűgőző volt. A ruhájából jól lespórolták az anyagot, fekete selyem lepel, szexisebb volt, mint ha mezítelen lenne, a Dirty Dancingből lépett elő, a mellei között középen ezüst csatt jelezte, rajta nincs melltartó, nem is lesz soha, mindenki megnézte magának. aztán kabátot terítettek rá. Kár, hogy nem mehet be a saját filmjére, na, szóval, hogy törvényesen cigit, alkoholt még nem vehet. mindez egy vallási gimnázium szalagavatóján. Jó, mondjuk az igazgatónő is megmutatta, hogy fogalma sincs, nem volt egyértelmű, de azért a mellettem ülő orvosdoktor éles látással azonnal levette, hogy ennek az öreg alkesznek semmi keresnivalója nincs. Meg is kérdezte, te is utálod? Áhh, ugyan...

Nem terjednek a hírek. Odajön a copfos sárc, hogy itt van-e an az exem. Nincs. Üdvözli. Mondom mi van. Csodálkozik, mondom mindenki így reagált. (ez nem igaz, van aki előre látta, csak nem szólt, megvárta). Mosoly, mosoly. Én el.

Az idióták meg arról szavaltak, hogy a Nagy Betűs Élet. Oda mennek, az vár rájuk. Uganmá királylány, mi a kurva istn fasza az, bazmeg? Hülye vagy te, nagybetűs bazmeg az utcatábla meg a vers címe, mit vársz, egyszercsak, mint a Rejtő regényben az Alvilág, ki lesz írva, ÉLET? örülj, hogy hamvas az arcod, kevesebbet kapsz, vagy megbocsátanak, ha füvezel, du 2 után csinálhatsz amit akarsz, s ha problémás vagy a suliban, tudhatod, hogy sikeres leszel abban a nagybetűsben, és nem csak a fiú WC-ben, milt multkor.

Ja és a tánc még mindig ugyanaz, jobbra lép integet, megfodul tengelye körül, visszalép, bocsánatot kér sebtiben, mert rálépett, ellépett, félrelépett, szalag száll, hippinek öltözünk, megintbalra, taps taps taps, előreszalad, belemosolyog anyu kamerájába, taktust veszít, összeáll, meghajol.

Na, ezt most kiírtam magamból, menjünk mulatni, szarni bele, örüljünk, amíg van minek!