Fondű parti ami meglepően remek lett!
Az ott kezdődött, hogy nem csak hogy egy osztályt raktam át, hanem tulképpen írhatom eg az egész szervezetátalakítást, ha már így nekikezdtem. aztán beállítottam a Wélant, végül keddestére lementem, bár megvacsorázva, a fondű helyre, jóvan, majd iszom egy pohár bort. Na ebből az elmúlt hetek legfelszabadultabb, legvidámabb estéje kerekedett, 2 deci bozsoléval, egy beherrel, egy vargányás fondűvel és egy raklettel, ami nem olyan, hanem olyan, hogy ül a negyed kiló sajt a körhintában és behajol a 45 fokban megdöntött fűtőszál alá, és amikor olvad, azt szépen leszedjük fakanállal. A kiszolgálásról annyit, hogy kicsit beleszerettem a pincérlányba, annyira természetes- kedves volt, segítőkész és még zavarban is volt, viszont minden rendben. Szal tökéletes a hely, ajánlom mindenkinek, csak nem mondom meg, hol van! A fondű íze a hatalmas vargánya darabokkal fenséges volt, a szoláriumos sajtdarab meg lágy és omlós és remekjó. A sort a belga csokiból készült csokifondű zárta almával, körtével, és persze kértük a számla fondűt is. Akkor jöttünk rá, hogy nem is olyan vészesen drága, bár 4-en ettünk sajtos kenyeret 10 rugóért. Ilyen remek estét! a bozsolé beszél belőlem, biztos, de tényleg eszményi volt!
0 Comments:
Megjegyzés küldése
<< Home