Ceci n'est pas une pipe

hétfő, október 04, 2004

Hétkezdés

Ma megint egész jó forgalmunk volt úgy itt a blogban, mint lenn a földön is.

Hétvégén kiszámoltam, mennyi lenne az annyi, arra még mondták, hogy rakjak 20%-ot, rendben, most szép kerek. Csak azt nem mondtam el nekik, hogy a mértékegység nyugati export relációjú NDK márka, árvagyerek, Zloty (80-as, 90-es, 2004-es árfolyamon), körte, esetleg köbcenti.

Ez felelőtlenségem teljes tudata.

Apropó tudat.



A Miro kiállításon kitaláltuk, hogy legyen valamilyen rendszerességgel tudásalapú tudattágító gondolatmódosító szemránchúzó összeröffenés a sznobéria diszkrét bája jegyében. És itt a sznob alatt a kultúra iránt intenzíven érdeklődő yuppit kéretik érteni.

Miva???

Naszóval kb. kéthetente, havonta beszabadulnánk valaki pecójába, a házigazda gondoskodna a testi táplálékról, valaki meg felkészülne egy adott/ szabadon választott művészeti ágból, művészből, korszakból, témából, biztosítva a szellemi táplálékot. Én a Nagybányai festőkre, Keith Herring (lásd kép) és az amerikai Pop artra, festészet és az őrület témakörökre gondoltam. Mondjuk még a művészet és a kábítószer témát is választhatnám. Tényleg, ezt is választom. Te jönnél?? (igen, te)







hát akkor kezdem a hetet:

h

2 Comments:

  • Hát, az 5let teccetősen hangzik. Én bennelennék egy ilyen buliban. Meghívott előadó kiváltahja az ember dumáját. Hívnék valami festőt, vagy valami művtörténészt, hamár egy rva gallér'nak dógozom. Vagymi.

    By Anonymous Névtelen, at 12:09 de.  

  • csakcsaekkolom, hogyan müxik a comment, mert 1 ilyet kell csinálnom egy bloghoz. Vicces, hogy az előző üzim után sikerlt kiírnia, hogy "1 comments". Fogadjunk, őket nem úgy tanították angolul, mint engemet. (Van ket, tu ketsz)

    BMG

    ui. Valaki aszonta, hogy a BMG a B*zdMeG-ből jönne. TAGADOM!

    By Anonymous Névtelen, at 12:12 de.  

Megjegyzés küldése

<< Home