Ceci n'est pas une pipe

csütörtök, december 21, 2006

Na, mizújs?

Hát tessék. itt van például a "Bouncy backpack seriously lightens the load" című new scientist cikk, vagy a spidron, amiről eleinte azt hiszed, hogy érted, aztán mégse, csak M.C Eschert gondolod mögé, aztán mégse.
Itt van továbbá a Minden dudás egyeteme utolsó előadása, külön öröm volt, hogy milyen kedves, ismerős arcok voltak a nézők soraiban, de ezt hagyjuk. Gimnazisták, másodéves egyetemisták tartottak előadást, kb olyan volt, mint a hőskorban a Selmeczi-Farkasházy kettős hócipő híreket olvasott a Napkeltében. Nem odavaló, de vonzza a tekintetet.
És még nem ér véget a szokatlan újdonságok felsorolása, drága olvasó, aki inkább a karácsonyi készülődésre gondolsz... Szóval lett szép, új tévéadás, meg lett jó kis internet is idehaza. ez is nagy öröm!
És aztán jött egy kellemesen pösze fiatalember, miközben mi a szembeszomszédnál új dolgokat próbáltunk ki, nevezetesen én a PS 2-n próbáltam focizni virtualice, Hajdú B. kommentálásával, a háziak pedig libamáj zsírjában készítésébe fogtak, for the first time, szóval pont akkor toppant be az ember az új mosógéppel.

És szálka van a sarkamban.

Címkék: , ,