Ceci n'est pas une pipe

hétfő, szeptember 06, 2004

Az eletbol elcseszett pillanatok 11

Esti csocso

"- Azt mondjak, harmas ikrei szulettek, sziami ikrek, de csak a kozepso az ove. Fura ejszaka lehetett, meg jo hogy az egyik nem lo vagy kutya."
"- Miert?"

Ebedido
IQ Bar a muszaki egyetem mellett (polgari neven Kocka bufe). Ket szegeny zsido legeny az alabbiakat hallgatja egy asztalnal ulve a jovo ertelmisegi nemzedeke szajabol.

Egy tarsuk amerikai taborozasarol, a kovetkeo Olimpian a kinaiak eselyerol:

"A szakacs egy olasz, ket-harom orat bemegy a konyhaba, megfozi az ebedet, vacsorat es egy millat keres havonta. Az egesz tabor egy tipikus szarfaszu zsido gecie. [a tipikus zsido geci tobbszor elhangzik]

A kinaiak megszopatjak az amerikaiakat az olimpian, egymilliard ember, minden embert raallitanak egy sportra, aztan nyerje a hazaer, meg a lofaszer! A kajak kettest a kinaiak nyerik? Hat milyen hagyomanyok ezek?"
Meg megemlitik, hogy Schmidt monyon le. Erre szoktak mondani, hogy ha kicsit jobbra allna, leszedulne a foldgolyorol, meg hogy annyira jobboldali, hogy korbe er. Szerintem az agya egy szobor, amin a ket felteke: Sztalin es Hitler kezet raz.

1 Comments:

  • "És tudja, és tudja, és tudja!" Aszittem, nem lesz kurázsi a mamában, hogy a [dőlt]tipikus ferdehajlamú izraelitás[dőt vége] szöveget felrakja.

    By Anonymous Névtelen, at 3:27 du.  

Megjegyzés küldése

<< Home